Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

„Утро” – 2 декември

„Утро” – 2 декември

Ниските температури заледиха тротоарите, улиците и пътищата в Североизточна България. Навън е опасно и хлъзгаво, затова бъдете внимателни, ако се движите с кола или пък отивате пеша на работа.   
Ако сте на път и хлъзгавите пътища създават затруднения за движението, позвънете ни, телефоните в студиото са 855 145 и 855 155, с код за Шумен 054. Ще се опитаме да ви помогнем и да потърсим реакция от съответните институции.

Специалисти от Районната здравна инспекция, от Семейно – консултативния център и доброволци от младежкия червен кръст беседваха с ученици от СОУ „Тр. Симеонов” в Шумен – как да се предпазим от ХИВ и СПИН.

Благодарение на „Българската Коледа” и на дарения 11 – годишният Християн от дуловското село Межден проходи и вече е ученик. Промяната при Християн е като коледно чудо, разказва в репортажа си Маргарита Иванова от Силистра.

Зимните празници и традициите в шуменския край представят в часове по етнография в историческия музей. Малките ученици от Шумен ще се потопят в празничното настроение на Игнажден, Бъдни вечер, Коледа, Сурваки.

Екипът на предаването – Роза Енчева и Виктория Стефанова.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе