Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Ubisoft и SpectreVision вече играт в комбина

Ubisoft и SpectreVision вече играт в комбина

Американската компания SpectreVision, основана от Илайджа Ууд, Даниел Ноа и Джош Уолър, сключи партньорски договор със световния гейм гигант Ubisoft за създаване, разработка и продуциране на оригинално и интерактивно съдържание за устройствата за симулация на виртуална реалност. Това обяви на 21 януари Лиза Уолън, изпълнителен директор на SpectreVision, по време на филмовия фестивал Sundance.

"Развълнувани сме да си партнираме с лидер в индустрията като Ubisoft, с които ще изследваме иновативна и бързо развиваща се технология каквато е виртуалната реалност", споделя тя. "Разнообразието в портфолиото на Ubisoft със заглавия от Assassin's CreedЩ до ZombiЩ е предпоставка за идеално партньорство с творческата визия на SpectreVision, създала филми като A Girl Walks Home Alone At Night и Cooties. Заедно можем да разкажем много и уникални истории в един нов оригинален формат."

"Като геймър от дълги години аз съм преди всичко фен и последовател на Ubisoft.", добавя актьорът Илайджа Ууд ("Властелинът на пръстените", "Син Сити"), "Така че да си сътрудничим заедно в сферата на виртуалната реалност ще бъде невероятно удоволствие!"

"Вълнуващо е, че ще работим с екипа на SpectreVision за създаването на интерактивно преживяване във виртуалната реалност", казва Патрик Плурде, вицепрезидент на Ubisoft Монреал. "Тяхната експертиза в жанра на филмите на ужасите е много интересна за нас като разработчик на интерактивно забавление и с нетърпение очакваме да започнем работа заедно, която в крайна сметка ще предложи на феновете незабравими преживявания в света на виртуалната реалност."
Екипът на SpectreVision ще работи със студиото на Ubisoft в Монреал, FunHouse.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе