Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Тайванци правят новия iPad

Тайванци правят новия iPad

Apple най-сетне избра производствен партньор за новия си 12,9-инчов iPad. Компанията също така обяви и кога таблетът, който в мрежата вече наричат MaxiPad, ще започне да се събира - през втората половина на 2014 г.

Според сайта DigiTimes тайванската Quanta Computer, най-голямата ODM (Original Design Manufacturer) компания за таблети в света, е получила поръчки за серийното производство на 12,9-инчовите iPad. В същото време Inventec, заедно с Quanta Computer и Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) претендират за поръчки за пускането на смарт часовниците на Apple. Компаниите обаче отказват да коментират тази информация. За да се застрахова, Apple разпределя поръчките между няколко ODM компании. Както се очаква, Quanta Computer ще се сблъска с доста проблеми, свързани с промишления дизайн и сглобяването на iPad от по-голям размер. Поради това се очаква производителят да ограничи поръчките. Според източника на DigiTimes 12,9-инчовият таблет ще бъде насочен към нуждите на образованието и бизнес потребителите.

В същото време тайванските производители вече започнаха с пилотното производство на iWatch. Серийното пускане на "умния" часовник на Apple бе предвидено за по-късна дата - през първата половина на втората четвърт на 2014 г. Изненадите обаче не свършват дотук. Както бе съобщено наскоро, догодина американската компания ще поглези своите фенове с 4,7- и 5,5-инчови iPhone, в това число с огънат екран.А А яя

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе