Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Смартфони за милиони

Смартфони за милиони

Повечето хора не могат да си позволят смартфон, оборудван с най-добрите характеристики и функции, защото трябва да се съобразяват с бюджета си. Има обаче и такива, които не се интересуват чисто технологично от тези джаджи - за тях е достатъчно само те да са покрити с благородни метали и скъпоценни камъни. За тези, които се интересуват именно от такива смартфони, Laptop Mag прави класация на най-скъпите, чиито цени започват от $1600.

Mobiado Professional 3 AF

Третото устройство от професионалната линия на Mobiado се казва 3 AF и определено може да привлече вниманието дори и на най-претенциозните. Алуминиевият корпус на смартфона определено е красив, но това не е всичко. Впечатление правят и стоманените бутони, които са запазена марка на Mobiado и придават величествено излъчване на телефона. Дисплеят е изработен от сапфир, а устройството поддържа две SIM карти едновременно. Цена - $1600.

Gresso Radical R3

От последния модел луксозен смартфон на Gresso - Radical R3, са произведени само 999 бройки. Джаджата работи с Android 4.1.2, а корпусът е направен от титан и 18-каратово бяло злато за логото на компанията. Дисплеят е 4,5-инчов с резолюция 940х560 пиксела, а процесорът- 4-ядрен с работна честота 1,2 GHz. Смартфонът разполага със 36GB вътрешна памет, както и два слота за SIM карта. Цена - $2300.

Tonino Lamborghini Antares

Най-новите смартфони на Tonino Lamborghini - Antares, нямат инкрустирани диаманти. Няма да откриете и златно покритие, защото тяхната цел е друга - да привличат със своя обмислен във всяко отношение дизайн. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, а за инкрустация е използвана кожа. Дизайнът е изпълнен в стила на спортните автомобили Lamborghini. Смартфонът има 4-ядрен процесор, работещ на тактова честота 1,5 GHz, 4-инчов дисплей, защитен от закалено стъкло Gorilla Glass, 2GB RAM и вътрешна флаш памет с капацитет 32 GB. Комплектът на устройството включва 1 брой карта microSD с обем 32GB. Цена - $4000.

Gold HTC One

Обичате злато и сте фен на HTC? Тогава Gold HTC One е вашият смартфон. Стига да може да си го позволите, защото струва $4489. След като Apple представи своя златен iPhone 5S, HTC се намеси и създаде свое лъскаво устройство. От него има само пет бройки в света.

Tag Heuer Meridiist 2

Новото име на елегантността е Tag Heuer Meridiist 2. Корпусът на смартфона е изработен от антиалергична неръждаема стомана, използвана при направата на часовници, а дисплеят е защитен от устойчив на надраскване сапфир кристал. За изработването на задния капак е използвана алигаторска кожа, страните на корпуса са огледално полирани. Истинският му блясък обаче са инкрустираните 130 диамантa. Телефонът впечатлява и със своите 430 компонента, от които е изграден, сглобени ръчно от висококвалифицирани специалисти. Цена - $5305.

Vertu Constellation

Ако телешката кожа, титанът и сапфиреното стъкло са вашата страст, може да ги откриете във Vertu Constellation. В този случай телефонът е точно за вас, ако имате $6600 за харчене. Освен това всеки един от тези телефони е ръчно изработен от английски майстор. Смартфонът работи с Android 4.2, а параметрите са 4,3-инчов HD дисплей със сапфирено стъкло, 2-ядрен Snapdragon S4 Pro на 1,7GHz, две камери - 13MP и 1,3 MP и 32 или 64GB пространство.

Savelli Jardin Secret

Наскоро Savelli пусна нова луксозна линия телефони от висок клас Jardin Secret, предназначени само за жени, която включва 12 луксозни Android смартфона. Компанията използва някои доста странни материали, като например кожа от игуана. Корпусът е изработен от 18-каратово злато, керамика и диаманти. Най-впечатляващият телефон от серията е Champagne Diamonds. В него са инкрустирани 395 диаманта, изработен е от 18-каратово розово злато, керамика и сатен. Цените започват от $9000.

Black Diamond iPhone 5

Няма грешка - този iPhone наистина струва $15 867 000! В изработката му са вложени 600 бели диаманта, корпусът е златен, а най-бляскавото в телефона е Home бутонът, който всъщност представлява 26-каратов черен диамант.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе