Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Nokia показва шест нови устройства

Nokia показва шест нови устройства

Абу Даби. Финландска компания ще представи шест нови устройства на 22 октомври в Абу Даби, съобщава онлайн изданието The Verge.

Според източници от компанията тогава тя ще покаже поне два нови смартфона. Очаква се един от тях да е 6-инчовият Lumia 1520 с кодово име Bandit.

Не се изключва и възможността Nokia да навлезе в сегмента на таблетите. От известно време се появяват информации, че има подобно готово устройство и то се казва Lumia 2520, като работи с Windows RT. Така Nokia ще е практически единствената компания освен Microsoft, която предлага Windows RT устройство, след като и Dell обяви, че преустановява производството на своя таблет с тази операционна система.

Nokia ще разшири и гамата си от аксесоари за мобилните устройства. За момента няма особено много информация за това какви ще са те, но поне един от тях ще е "много специален", по думите на анонимните източници. Напоследък компанията обръща внимание на докинг станции, тонколони и аксесоари за безжично зареждане на мобилните устройства.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе