Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

И iPhone 6 идва в два варианта

И iPhone 6 идва в два варианта

iPhone 6 ще бъде представен официално през юни, твърди китайският анализатор Сън Чанксу, цитиран от сайта Apple Insider. Най-вероятно хитовият смартфон също ще се предлага в два варианта, подобно на предшественика си.
Според анализатора Apple ще представи своя умен телефон по време на най-голямото си събитие за годината - Worldwide Developers Conference (WDC), което традиционно се провежда през юни. Причината за по-ранното разкриване на устройството е даване на възможност на програмистите да се подготвят от по-рано за повечето промени, които то ще предложи.

Чанксу твърди, че iPhone 6 ще използва 4,7-инчов дисплей с резолюция 1136 х 640 пиксела. Освен това компанията ще представи и друга модификация на телефона с 5,7-инчов дисплей. Онлайн изданието DisplaySearch пък съобщава, че по-големият екран ще е с Full HD резолюция.

"Никога не обсъждаме бъдещите си планове. Работим по страхотни неща, но искаме да ги запазим в тайна. Така ще сте много по-щастливи, когато ги видите", коментира изпълнителният директор Тим Кук по време на представянето на iPhone в мрежата на оператора China Mobile. Кук отказва да коментира и спекулациите, че следващият iPhone ще използва гъвкав дисплей.

Паралелно със смартфона компанията продължава работата и по умния си часовник iWatch, допълва сайтът CNET. Според последните данни LG ще произвежда гъвкав OLED дисплей за Apple, който ще е с 1,52-инчов диагонал и чието производство ще започне малко по-късно тази година.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе