Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Засилени мерки за сигурност

Засилени мерки за сигурност

Областните дирекции на МВР и регионалните дирекции "Пожарна безопасност и защита на населението" предприемат засилени мерки за сигурност и ограничаване на инцидентите по време на Великденските празници. В районите на православните храмове довечера ще има засилено полицейско присъствие за предотвратяване на задръстванията. Пожарникари ще следят за спокойното протичане на празничните литургии.

Временна организация за движението на автомобили се въвежда и в Шумен за Великден. Довечера от 19 часа до 3 часа на 8 април ще бъдат затворени: улица “Климент Охридски“ (в участъка от кръстовището с ул.“Цар Иван Александър“ до кръстовището с бул. „Славянски“) и улица ул. „Цар Ив. Александър“ (в участъка от кръстовището с ул. „Княз Борис“ до кръстовището с улица „Климент Охридски“). От 0 часа  до 2.30 тази нощ ще бъде затворено и северното платно на булевард „Симеон Велики“ (в участъка от кръстовището с ул. „Цар Асен“ до кръстовището с ул. „Тодор Икономов“) и ул. „Тодор Икономов“ (от кръстовището с бул. „Симеон Велики“ до кръстовището с ул. „Отец Паисий“). Около църквите ще бъде осигурено засилено полицейско присъствие. Полицаите ще са около храма „Свето Възнесение Господне“ от 23 ч. довечера до 02.30 ч. през нощта. А около църквата „Свети Три Светители“ ще има полицейско присъствие от 19 ч. тази вечер до 3 часа през нощта.

Противопожарен автомобил ще дежури в района на Катедралния храм „Св.Св. Петър и Павел” в Силистра от 23.30 часа до 01.00 часа тази нощ.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе