Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Осем яки джаджи за работното място (Галерия)

Осем яки джаджи за работното място (Галерия)

София. Може би някои от вас ползват от години една и съща компютърна мишка и монитор в офиса си. Причина за това вероятно е икономическата криза, която кара работодателите да съкращават разходите си. Старите джаджи обаче могат да намалят значително производителността ви. И тъй като начинът на работа в компанията е нещо, на което трудно можете да въздействате, едва ли ще успеете да промените нещата в своя полза дори да поискате нов компютър. Затова може би ще се наложи сами да си набавите някои устройства. Сайтът CIO предлага 8 джаджи, от които може да имате нужда на работното си място.

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630

Това е Bluetooth мишка, предназначена специално за ултрабуци. Тънка и лека, без никакъв проблем се помества в калъфа на ноутбука или в джоба на дрехата ви. Технологията Logitech Easy-Switch позволява превключването между ултрабук, таблет и настолен компютър. Зареждането на мишката става чрез USB порт.

Wacom Bamboo Pad Wireless

Тъчпад, подходящ за използване с настолни компютри и ноутбуци. Поддържа управление чрез жестове. Освен това работата с устройството е възможна и със стилус. Тогава потребителят може да прави ръкописни бележки, анотации, скици и други. Устройството тежи около 150 г.

Griffin PowerDock 5

Док станция за зареждане за iPad, iPhone, iPod, таблети и смартфони. Има 5 гнезда и 5 USB изхода, което ви позволява да включите 5 устройства едновременно. Може да поставяте смартфони и таблети дори с калъфите им. Изключително практична джаджа, която спестява много място.

Jawbone Mini Jambox

Най-тънкият преносим високоговорител от Jawbone. Корпусът му е изцяло алуминиев и се предлага в девет цвята и пет дизайна. Батерията му може да издържи до 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика. Устройството е съвместимо с iOS и Android.

Twelve South GhostStand

Това е прозрачна, модерна платформа, чиято цел е да издигне вашия лаптоп на добър ъгъл на гледане. Въпреки че джаджата е проектирана специално за MacBook, може да се използва с почти всеки модел лаптоп на пазара.

Brinell Drive SSD

Тънък, преносим харддиск, който съчетава красив външен вид с първокласна производителност - до 420 MB/s четене и 330 MB/s запис с интерфейс USB 3.0. 2,5-инчовият SSD се предлага с капацитет 120 GB , 250 GB или 500 GB.

Lexar JumpDrive M10

USB 3.0 флаш памет, която осигурява скорост до 100 MB/s за четене и 55 MB/s за запис. Джаджата се продава заедно с програмното осигуряване EncryptStick Lite, чрез което могат да бъдат шифровани файловете и директориите на потребителя чрез вече малко стария AES-256 алгоритъм.

SimpleScan DP

Джаджата предлага двустранно сканиране с оптична резолюция от 300dpi. Универсалният мобилен скенер може да се използва в 3 различни конфигурации. Той предлага скорост на сканиране от 10 страници в минута (PPM), когато сканирате в черно и бяло, и 4ppm при цветно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе