Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Телефоните с Android ще се използват с 3D Touch

Телефоните с Android ще се използват с 3D Touch

Технология, която се появи за първи път през 2016 г. в новия модел iPhone, ще започне да се среща все по-често сред телефоните с Android, съобщава digital.bg.

3D Touch - технология, в която видяхме за първи път специалния дисплей, чувствителен към силата на натиска на пръста, вече дебютира в устройство с Android - Huawei Mate S. Но според по-запознатите потребители, по всичко личи, че тепърва ще се превръща в основна характеристика на всички телефони от висок клас, използващи платформата на Google.

Китайски производители вече са създали своя собствена версия на дисплей, който ще позволява отключването на допълнителни функции с по-силно натискане на пръста по екрана. Сред тях са имена като Xiaomi, Meizu, Oppo и Vivo.

Ако китайските производители действително започнат да представят телефони с подобни дисплеи обаче, конкурентите им от Южна Корея (LG и Samsung) веднага ще ги последват. Важният въпрос за потребителя е колко ще се оскъпят смартфоните след въвеждането на 3D Touch. Но, за съжаление, поне на този етап няма кой да ни отговори.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе