Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

DS със свой уникален дом в Париж

DS със свой уникален дом в Париж

Париж. Култово място за феновете на Citroen, а и не само, отвори врати в Париж. В "Златния триъгълник" в центъра на френската столица от няколко дни има още едно уникално място - "DS WORLD PARIS". Не става обаче дума за обикновен шоурум, а за място, където Citroen събира най-доброто от луксозната си линия DS, представя нейната история, демонстрирайки красивите модели от миналото, предлага още и услуги, организира специални събития и т.н.

"DS WORLD PARIS е място, което е посветено на света DS като цяло, а именно на лукса във френски стил. Всеки детайл, всяко кътче е замислено така, че да напомня на колекция висша мода", казва директорът на центъра Жулиен Фо.

Линията DS на Citroen е вдъхновена от най-доброто от френския лукс и за да изрази своя характер тя се нуждаеше от свой собствен дом във френската столица, заявяват от компанията. "DS WORLD PARIS" посреща своите гости на три нива, където намират място модели, талант и наследство DS. Шоурумът потапя посетителите в света на луксозната линия на Citroen, където се срещат красота и креативност. Тази витрина на DS има за цел да спечели нови клиенти, да им предложи ексклузивни и персонализирани услуги и да им представи най-интересните модели от линията. Такава например е лимитираната серия DS3 DS WORLD PARIS, от която са произведени само 15 броя.

Новият дом на DS събира на едно място история за успеха, за завоеванието, за развитието и за растежа. Със своите 400 000 продажби от лансирането на линията през 2010 г., DS на Citroen е и един търговски успех в световен мащаб. С "DS WORLD PARIS", където всички са добре дошли, марката продължава своята уникална съдба в автомобилния свят - на конструктор, успешно лансирал гама продукти, които се различават със своя характерен стил и архитектурни решения, с усещанията и изтънчеността, които предлагат, с гордост заявяват от Citroen.

Най-забележимите модели от линията DS ще бъдат изложени целогодишно в новия център. По случай откриването, посетителите имат възможност да се запознаят освен с лимитираната серия CITROEN DS3 DS WORLD PARIS и с последния модел от линията DS - CITROEN DS3 CABRIO. На най-долното ниво са изложени Citroen DS4 и DS5. Двата модела са и със специален екстериор "Faubourg Addict". Бъдещето на гамата пък е показано с концептуалния модел WILD RUBIS, представящ бъдещето на SUV моделите от линията DS.

"Когато мислихме за "DS WORLS PARIS", искахме да създадем място, което да бъде на границата на авангарда, в центъра на креативните среди, сред нови артистични подходи и нови хоризонти. Ще избираме и създаваме събития, които да изненадват посетителите ни с дързост и ноу-хау", казва още Жулиен Фо.

За поставяне на артистично начало, "DS WORLD PARIS" предлага пърформанс на артиста Филип Бодлок, кулинарни произведения на изтъкнатия шеф готвач Матю Пако и изпълнения на музиканта Тома Дютрон. 2014 г. в "DS WORLD PARIS" също ще бъде доста ритмична от гледна точка на артистични и културни прояви - от модата, дизайна, изкуството и гастрономията.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе