Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

СНИМКИ: Най-стилните смартфони

СНИМКИ: Най-стилните смартфони

За разлика от десктоп компютрите, външният вид на смартфона е също толкова важен колкото неговия процесор, операционна система или качество на дисплея. В крайна сметка, никой не иска да притежава "скучна" джаджа, за която освен това е похарчил доста пари, защото смартфонът вече е и начин да изразим своята индивидуалност. Затова потребителите се интересуват не само от техническите параметри на устройствата, а и от техния външен вид и от усещането, което те оставят. Смартфоните са като дрехата, по която може да ви посрещнат в определени среди, така че сигурно искате да знаете с кои джаджи ще се чувствате най-стилни. Поради това от CIO са съставили списък на смартфоните с най-добър дизайн.

Phone 5S

Върховен израз на индустриалния дизайн. Смартфонът се предлага в злато, сребро и Space Gray и се вписва идеално в ръката. Новият Touch ID четец на пръстови отпечатъци позволява на потребителите да отключват устройството, както и да правят покупки от iTunes само като поставят пръста си върху бутона Home. Нещо повече - със своя нов 64-битов процесор A7, iPhone 5S е един от най-мощните мобилни телефони в света.

RevoPhone K50

Създаден с ясната цел да се конкурира с всички популярни модели с Android OS и има потенциал да го направи. RevoPhone K50 работи с 8-ядрен процесор MediaTek, базиран на архитектурата ARM Cortex-A7. Иновация, която превръща RevoPad в един от най-важните брандове. Смартфонът има 5-инчов дисплей и е базиран на технологията One Glass Solution. Благодарение на него устройството гарантира впечатляваща картина и HD резолюция. Това позволява на устройството да се гледа от различни ъгли. Другата впечатляваща характеристика на новия RevoPhone K50 e неговата камера - 13,3-мегапикселова. С нея потребителите могат да очакват максимална резолюция от 4864х2736 пиксела и да се възползват от много допълнителни филтри.

Motorola Moto X

4,7-инчовият Moto X е най-адаптивният смартфон, тъй като потребителите имат възможност да избират елементи от дизайна при поръчка. Те могат да правят избор измежду 18 цвята за задния капак, седем цвята акцент и два цвята за предния панел. И ако не ви харесва стандартния заден панел, може да се откажете от него и да си изберете такъв, направен от дърво.

Samsung Galaxy Note 3

Той следва основната идея за дизайн на Samsung, но в някои аспекти се връща към един от най-успешните от визуална гледна точка периоди за компанията - този на Galaxy S II. Ръбовете на устройството са доста по-остри, а гърбът е равен. Задният панел е изработен от тънка, но здрава пластмаса с текстура, имитираща кожа.

Nokia Lumia 1520

6-инчовият Lumia 1520 е стилен и огромен. Това е най-големият Windows Phone OS смартфон в момента. Устройството запазва познатия промишлен дизайн, като залага на поликарбонатна пластмаса за изработка на корпуса. Lumia 1520 се предлага в различни цветове, а черната версия е с матиран корпус от рециклиран материал.

HTC One M8

Не смятахме, че може да се направи смартфон с по-добър външен вид от HTC One M7, но HTC доказаха с One M8, че всичко е възможно. Няма как да не бъдете запленени от изчистения и перфектен дизайн на устройството. Към това прибавете и 5.5-инчов дисплей с резолюция от 2560х1440 пиксела, мощен 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 805, 3GB RAM и 16GB вътрешна памет, която се разширява чрез microSD.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе