Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Разкриха новия Infiniti QX Sport Inspiration

Разкриха новия Infiniti QX Sport Inspiration

Infiniti разкри за първи път част от визията на своя дързък нов QX Sport Inspiration –визията на бранда за премиум SUV автомобил от следващо поколение. Според автомобилните специалисти новия модел е вдъхновен от философията на дизайна „мощна елегантност" на Infiniti, и носи отличителните белези на дизайна на бранда, като изпъква благодарение на своите забележителни детайли по дизайна и усъвършенствана изработка. Изпълнението на концепцията илюстрира пропорции, характерни за SUV автомобил, подчертани от широките рамена с подобни на мускули контури, напомнящи за Q60 Concept, както и от преливащи А-колони и още по-широки калници. Според Алфонсо Албейса, изпълнителен директор на Infiniti, отдел „Дизайн", QX Sport Inspiration изразява мощност и цел, които са уникални за Infiniti.

Infiniti QX Sport Inspiration ще направи своя световен дебют на автомобилното изложение Пекин 2016 (25април - 4 май). Преди дни от производителят на премиум автомобили обявиха рекордни бизнес резултати за европейските пазари за март и за първото тримесечие на 2016 г. Над 3900 автомобила бяха продадени в Западна Европа през март – рекорден месец с увеличение от 232% в сравнение с март 2015 г. През първото тримесечие брандът продаде над 6000 автомобила в цяла Европа – почти три пъти повече, отколкото през същия период на предходната година. Най-голям принос за този резултат има Q30 – изцяло новият премиум актив компакт на Infiniti. В рамките на EMEA (Европа, Русия, Близкия изток и Африка) Infiniti продаде почти 10 000 автомобила – ръст от 51% спрямо първото тримесечие на 2015 г. В съответствие с ръста на продажбите компанията откри с рекордна скорост още нови представителства. През последните дванадесет месеца Infiniti отвори 25 нови центъра. Витоша Ауто, официален представител на Infiniti за България обяви наскоро, че подкрепя грандиозното шоу организирано от Христо Стоичков, което ще събере на 20 май 2016 г.

Големите звезди на световния футбол начело с Христо Стоичков, Диего Марадона, Лионел Меси и останалите поканени легенди ще ползват в София SUV QX70, като и на лимузините Q50 и Q70. За комфорта им ще се погрижи и най-новото попълнение към семейството на Infiniti – премиум компакният кросоувър Infiniti Q30.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе