Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от Столичната дружеството. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград“ в ж. к. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на  живеещите в района на улицата. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра“ в кв. „Модерно предградие, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“, ул. „Кирил Дрангов“ и ул. „Динамо“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника“ в с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на живеещи в следните райони:

 - участъка на ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Ген. Гурко“;

 - участъка на ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Пчелина“ до ул. „Асен Игнатов“ №31. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“, в с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на живеещите в районите: 

- ул. „Вит“, ул. „Силистра“; 

- участъка на ул. „Кокиче“ от ул. „Еделвайс“ до края на улицата. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе