Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Огънатият LG G Flex в Европа през февруари

Огънатият LG G Flex в Европа през февруари

От LG обявиха, че извитият Android смартфон на компанията ще направи своята премиера в Европа през февруари. Това означава, че купувачите от основните пазари на Стария континент, сред които Великобритания, Германия, Франция, Италия, Швеция, Австралия, но и други ще могат да се сдобият с изключително интересния модел на компанията. Той се отличи с вертикалната си извивка, но и със специалното покритие на панела, което има възможността да се "самолекува" от леки драскотини.

През декември се появи информация, че мобилният оператор EE ще бъде първият, който ще предложи G Flex във Великобритания, но още няма информация, свързана с цената и откога ще бъде достъпен. Засега смартфонът може да бъде купен само от Корея, Хонконг и Сингапур. Цената му там е към $870. Съвсем скоро се очаква да дебютира и на пазарите на Индия и САЩ.

LG G Flex е оборудван с 6-инчов 720p вертикално извит OLED дисплей, 4-ядрен процесор Snapdragon 800, 2 GB оперативна памет и 13-мегапикселова камера. Както и при LG G2 бутоните за включване и изключване и за контрол на звука са разположени на задния панел.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе