Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Новите зверове на Harley-Davidson

Новите зверове на Harley-Davidson

Вече 112 г. Harley-Davidson е символ на личната свобода и удоволствието от карането. Моторите на американската компания от Милуоки са познати по всички кътчета на света и едва ли има фен на двуколесните, който да не е мечтал да притежава такъв. Моделната гама на Harley-Davidson за 2016 г. става много по-тъмна и по-мощна. Открояват се два нови Dark Custom мотори и най-мощният крузър в историята на компанията. Подчертана е от широк набор подобрения в характеристиките и стайлинга. Всички мотоциклети и аксесоари за 2016 г. вече са налични в представителствата на Harley-Davidson.

Духът на Dark Custom

Новият Iron 883 е умишлено по-груб около ръбовете, с модерен дизайн, вдъхновен от произведените в миналото мотори стил бобър в гаражите. Изцяло подновеното предно и регулируемо задно окачване, по-леките алуминиево-магнезиеви джанти и подобрената седалка, увеличават комфорта на управлението, за по-леко каране. Новият Forty-Eight постига своята заплашителна позиция с голяма предна гума, нови алуминиево-магнезиеви джанти и масивна предна част с нови 49-милиметрови вилки, а също така с подобрена регулируема седалка и задно окачване. Детайлите с ретро стайлинг и перфектното съотношение на черно и хром придава на мотора ярко визуално присъствие. Водачите, каращи пък Street 750 върху грубите и неравни улици на града, ще оценят подобрените предните и задните спирачни системи.

Най-мощните крузъри

Задните гуми ще молят за милост с най-мощния крузър модел в историята на Harley-Davidson. Задвижвани от двигател ScreaminТ Eagle Twin Cam 110 (1801 кубика), новите Fat Boy S и Softail Slim S имат запазените за Custom Vehicle Operations (CVO) модели, голяма мощност и ненадмината динамика. И двата модела с лимитирано производство съчетават стайлинг с мрачен привкус и заплашителен вид, които съответстват на мощта им. Softail Slim S е наличен в нов Olive Gold Denim цвят, със стил вдъхновен от военните, почитайки техните обичаи, които поставят началото на бобър тенденцията. Harley-Davidson дава на повече водачи доза от изпълнението на проекта RUSHMORE, като прави High Output Twin Cam 103 двигателя стандартен за всеки друг 2016 Softail модел.

Softail круз контрол


За крузър има още новини през 2016 г. - за първи път в историята електронният круз контрол е наличен във всички Harley-Davidson Softail модели. Удобството му с управление на газта е стандартно оборудване за моделите 2016 Heritage Softail Classic, Softail Deluxe, Fat Boy S и Softail Slim S и е наличен като аксесоар за всички други 2016 Softail модели.

Sportster с ново окачване


Всички 2016 Sportster модели ще смекчават неравните пътища с изцяло ново предно и задно окачване и подобрени седалки, които работят заедно, за да се подобри комфорта и контрола на водача. Новите седалки включват първокласни материали и обновен дизайн, за да се осигури по-голям комфорт. Подобреното Sportster окачване съчетава амортисьори с нови предни патронни вилки. Напомпаните с азот амортисьори са по-устойчиви и включват вътрешен клапан с 36-милиметрови бутала и висококачествено масло, за да се осигури по-добра компресия и контрол на вибрациите, които реагират бързо при малки неравности и поддържат гумите в контакт с повърхността. Пружините за натоварване се регулират чрез резбован лагер, използвайки гаечен ключ, прибран под седалката. Настроени да обират неравностите, здравите вилки разполагат с пружини с по-прогресивен ход и разширяващи обхвата на окачването. Тройната устойчивост позволява на вилките да устоят на натиска на гумата при рязко спиране.

Road Glide Ultra

Двугодишното отсъствие на Road Glide Ultra от Touring линията на Harley-Davidson бе добре прекарано време, за да му се предаде повече стил, изключителна аеродинамика, оптимизирана пътна ергономичност за водача и пътника. Задвижваща система Twin-Cooled High Output Twin Cam 103 е с подобрена работоспособност. Новият Road Glide Ultra ще надмине очакванията и на най-взискателните крузър мотоциклетисти. Всичко това под влияние на водения от потребителя проект RUSHMORE.

Heritage Softail Classic

За 2016 Heritage Softail Classic има обновен стайлинг - комбинирайки носталгичен стил със спокойно и модерно Softail излъчване. Плюс задвижваща система High Output Twin Cam 103, стандартен електронен круз контрол, както и подобреното окачване за дисагите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе