Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Лаптопи за път

Лаптопи за път

Колкото и добри технически характеристики да има един лаптоп или ноутбук, ако батерията му е слаба, едва ли ще е от голяма полза. Особено за тези хора, които често пътуват или обичат да сърфират на чист въздух. За щастие, на пазара има много ноутбуци, които могат да се похвалят с дълъг живот на батерията. От Laptop Mag се спират на няколко устройства, чиято автономна работа си заслужава вниманието.

Lenovo ThinkPad X240

Благодарение на иновативната технология Power Bridge батерията на Lenovo ThinkPad X240 може да издържи цял ден. Устройството се отличава с живот на батерията до 17 ч поради намалената консумация на енергия и процесорите четвърто поколение Intel Core. Новата технология позволява на потребителите да сменят външната батерия, без да изключват устройството си.

Apple MacBook Air 13 инча

Поради компактния флаш драйв, в MacBook Air има достатъчно място за голяма батерия. В комбинация с новата енергийно ефективна Intel Core архитектура тя издържа впечатляващо дълго. 13-инчовият модел може да се похвали вече с до 12 ч автономна работа. Когато пък приспите вашия MacBook Air за повече от 3 ч, той преминава в режим на готовност, за да запази живота на батерията до 30 дни.

Toshiba Tecra Z40

Този лаптоп е създаден за високо продуктивен бизнес и е идеален за много дейности. Оптимизиран е изключително за мобилна употреба, отличава се с изчистен и елегантен дизайн, целодневен живот на батерията и широк набор от характеристики за сигурност. Оборудван е с 4-клетъчна литиево-йонна батерия, така че с него ще може да работите спокойно 9 ч и 28 мин, без да се налага да я зареждате.

Dell Inspiron 15 7000

Тънък, красив и мощен, Dell Inspiron 15 7000 ви предлага всичко, което сте търсели, за да работите по-бързо и да се забавлявате повече. Моделът е проектиран с разбирането, че трябва да предлага по-дълъг живот на батерията. При тестовете Inspiron 15 7000 предостави 9 ч и 26 мин време за Wi-Fi уеб сърфиране.

Dell XPS 12 2013

Уникалният дизайн на Dell XPS 12 прави зашеметяващо впечатление на всички, но това не е единствената причина, поради която трябва да имате това стилно хибридно устройство. То може да се похвали с батерия, която издържа 9 ч и 24 мин с едно зареждане, което е наистина впечатляващо за компютър от такъв клас.

HP Spectre 13t-3000

В допълнение към елегантния дизайн, бързата производителност и батерия с живот повече от 9 ч, получавате Full HD сензорен екран и Windows 8.1. Ултрабукът идва с HP Control Zone и текстурирана зона от двете страни на тъчпада, създадена специално за по-лесна навигация в Windows 8.1.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе