Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Intel ускорява пътя към 5G

Intel ускорява пътя към 5G

Intel Corporation обяви нови партньорства в ИТ индустрията, както и продукти, които полагат основите за по-бързи, по-интелигентни и по-ефективни 5G безжични мрежи, проектирани да предоставят удивителни нови изживявания за ежедневния живот.

От embedded устройства в екипировката на атлети и дрони с възможности да избягват сблъсък, до автономни автомобили, интелигентни градове и други, свързването на "нещата" помежду им, към хората и към облака, поставя безпрецедентни изисквания към днешните безжични мрежи.

"Милиарди от все по-интелигентни и свързани устройства, богати на данни персонализирани услуги и облачни приложения задвижват нуждата от по-интелигентни и по-мощни мрежи," каза Аиша Еванс, корпоративен вицепрезидент и генерален мениджър на Intel Communication and Devices Group. "Преходът към 5G обединява комуникациите и компютърните технологии и е фундаментална промяна за индустрията. От изключителна важност е да се постави основата за бъдещите 5G мрежи сега, за да се превърнат удивителните изживявания на бъдещето - във възможни."

Intel работи с лидери от мобилната екосистема, за да подготви обстановката за бъдещата широкоразпространена 5G търговска наличност. Между тях са Ericsson, KT, LG Electronics, Nokia, SK telecom и Verizon.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе