Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Gmail за Android ще показва реклами

Gmail за Android ще показва реклами

Gmail приложението за Android в най-скоро ще започне да показва реклами, твърдят от онлайн изданието Android Police, които са имали достъп до програмния код на новата версия на приложението.

За момента Gmail за Android не показва никакви реклами. В програмния код на новата версия на приложението обаче тази функция вече е заложена, при това по доста интересен начин.

Рекламите ще се показват като съобщения. Потребителят ще може да запазва обявите, които му харесват и ще може да изтрива тези, които не иска да вижда повече. Ще има и възможност за допълнителни настройки на показването на реклами, които за момента остават неизвестни. Неясно е и кога Google ще активира новата функция.

В новата версия на Gmail за Android ще има и други нови функции. Една от тях е автоматично периодично предупреждение, че поради някаква причина има неизпратени съобщения.

Премахва се и бутонът "Отмени" при искане на потвърждение за изпращане на писмо. Тази функция ще се изземе от Back бутона на самия телефон. Ще бъдат направени и малки промени в иконите на интерфейса.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе