Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Екранът на iPhone 6 ще бъде 4,7-инчов

Екранът на iPhone 6 ще бъде 4,7-инчов

Водещите производители на смартфони с Android OS вече представиха най-новите си модели от висок клас - HTC One (M8), Samsung Galaxy S5 и Sony Xperia Z2. Очаква се скоро LG да реализират премиерата на G3, чийто дисплей ще поддържа впечатляващата резолюция от 2560х1440 пиксела. Apple вече работи върху наследника на iPhone 5S, който ще трябва да се конкурира директно с всички гореспоменати смартфони.

Последните данни в интернет разкриват, че масовото производство на дисплеите за iPhone 6 ще стартира през май. LG Display, Sharp и Japan Display са компаниите, които са натоварени със създаването им, като панелите ще са с диагонал от 4,7 инча, информира MacRumors. Така iPhone 6 ще се превърне в най-голямото устройство, което сме виждали от Apple в сектора досега. Твърди се, че компанията се е отказала да представя нов модел, оборудван с 5,5-инчов дисплей.

Подобренията, които се очаква да видим в iPhone 6, включват по-тънък корпус, по-бърз процесор, по-добра камера, както и дисплей, създаден от сапфир. Apple планира да направи премиерата на следващия си смартфон от висок клас тази есен, най-рано през септември.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе