Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Джаджи за лаптопи

Джаджи за лаптопи

Всеки служител иска да има всичко необходимо под ръка, когато е в командировка, за да си върши работата по същия начин като в офиса. Затова, когато става дума за пътуване, всеки си има собствено мнение за това какво ще му е необходимо. Бизнесмените като че ли са най-чувствителни на тема технологии и често изпадат в оправдано недоволство, ако се окаже, че им липсва необходимото оборудване, докато са в командировка. Поради това от Engadget предлагат 8 много важни джаджи за ноутбуци.

Заключващ механизъм

Kensington ComboSaver e устройство, което служи за защита на вашия преносим компютър от кражба по всяко време и навсякъде. Този аксесоар предлага 10 000 възможни комбинации с кодове.

USB конектор

iTwin е USB устройство, състоящо се две части. Едната може да включите в лаптопа, а другата - в друг компютър. Това ще ви даде незабавен достъп до другия компютър.

USB камера

Logitech QuickCam Pro може лесно да се прикрепи към лаптопа, за да провеждате видеоразговори в реално време. Джаджата има резолюция от 640х480 за видеото и 1280х960 за снимките и разполага с вграден микрофон.

Мултифункционално зарядно

Kensington Wall/Air/Auto Notebook Power Adapter е мултифункционално USB зарядно устройство, с което можете да зареждате голяма гама от мобилни устройства - повечето модели ноутбуци, iPod, MP3 плейъри и други.

Чанта за лаптоп

Моделът на Voltaic Systems служи не само за удобно пренасяне на ноутбука, но и за презареждане на устройството посредством акумулирана слънчева енергия.

Настолна USB лампа

USB Light Bulb е много удобно приспособление за осветление, докато сте в движение. Просто включвате лампата в USB порта на лаптопа и ще имате успокояваща синя светлина.

Портативен принтер

SiPix Pocket Printer A6 е компактен и лек мобилен принтер, който е идеален вариант за хора, на които често се налага да работят, докато са на път. Устройството разполага с безжична свързаност.

Двустранна USB флашка

Quirky Split Stick 8 GB Double Sided USB Flash Drive предлага 2 изхода за флаш памет от по 4GB всеки. Така може да използвате едната страна за лични файлове, а другата - за работа. Това е доста удобно, когато сте на път и не искате да боравите с прекалено много устройства.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе