Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Дават рамо на бизнеса в Силистра

Дават рамо на бизнеса в СилистраЗам.-министърът на икономиката Лъчезар Борисов ще участва в работна среща на тема „Изграждане на индустриална зона – Силистра“. Срещата е организирана от кмета на общината д-р Юлиян Найденов и народният  представител Александър Сабанов. Тя ще се проведе  от 10.00 ч. в залата на Общинския съвет – Силистра.
В срещата ще участват и експерти от Националната компания “Индустриални зони“ ЕАД; Българската агенция за инвестиции; Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия; Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентноспособност“ към Министерството на икономиката.
По-късно, заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, съветникът му Любомир Ганчев и експерти от Министерството на икономиката ще се включат в Информационен ден за представителите на бизнеса в област Търговище. Събитието е  организирано от областната и общинската администрации в Търговище. То ще се проведе от 14.00 ч. в зала „Христо Самсаров“ на Общината. 
Ще бъдат представени ключови национални проекти за подобряване на бизнес средата и икономическото развитие на страната и информация за предстоящите процедури за финансиране по Оперативната програма «Иновации и конкурентоспособност» през 2018 година.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе