Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Бета версията на The Division чупи рекорди

Бета версията на  The Division чупи рекорди

Far Cry Primal вече е на пазара, но без огнестрелни оръжия

Гейминг гиганта Ubisoft обяви, че 6,4 млн. играчи са участвали в отворената бета на играта Tom Clansy's The Division, превръщайки тестовия период в най-голямата бета на ново заглавие за последното конзолно поколение.
Средно играчите са изкарали по 4 часа и 52 минути дневно в света на The Division, покосения от пандемия Ню Йорк. Повече от една трета от това време е прекарано в уникалната по рода си, предизвикателна PVP (player vs player) зона "The Dark Zone".
Бетата даде възможност на Ubisoft да тества онлайн инфраструктурата си, както и системата за промени и ъпдейти на играта. "Искаме да благодарим на милионите хора, които се присъединиха към отворената бета на the Division," казва Магнъс Дженсън, креативен режисьор на Ubisoft. "Надяваме се всички да са играли с удоволствие и мислим, че бетата ще подсигури успешното пускане на играта."

Tom Clansy's: The Division е дългоочаквано MMO (Massively multiplayer online game), съчетало в себе си TPS(Third Person Shooter), ролеви и сървайвъл елементи. Задачата на играча е да възстанови реда и да намери източника на пандемията в Ню Йорк, разпространена чрез заразени банкноти. За целта ще трябва да обедините сили с други агенти от специализираната девизия Strategic Homeland, основана само и единствено с идеята да се предотврати падението на цивилизацията и умирането на мира.

Преди излизането на The Division на 8 март тази година за платформите PlayStation 4, Xbox One и PC, феновете на компанията могат да се насладят на друго страхотно заглавие. Вчера беше световната премиера на дългоочакваното праисторическо приключение Far Cry Primal. В България тя вече е в търговската мрежа на специализираната верига за видеоигри - Пулсар.
Най-новата част от култовия франчайз Far Cry оставя на страна огнестрелните оръжия и модерните дни, и ги заменя за свят, в който човекът все още не е на върха на хранителната верига и оръжията му са направени от камък, дърво и кост. За да се запази атмосферата, за играта дори е създаден специален език, близък до предполагаемия използван от нашите реални прадеди, разработен от професионални лингвисти.

Ще влезем в ролята на Таккар - последния оцелял от група ловци, който тъкмо пристига в местност, наречена Орос. И ще трябва да оцелеем. "Играчите ще поемат на приключение като първия човек, който ще покори дивото", казват от Ubisoft. "По пътя си те ще трябва да създават оръжия и инструменти от части на убитите от тях зверове, ще ловят храната си, ще трябва да се научат да ползват огън, да отблъскват опасни хищници и ще се изправят срещу други племена, за да покорят Орос."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе