Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

За 3-ти март - в България! Да отдадем почит и посетим исторически места у нас!

За 3-ти март - в България!  Да отдадем почит и посетим  исторически места у нас!


И тази събота продължаваме  с изключително интересните предложения за почивните дни по време на националния празник на България - 3-ти март,  с по-малко известни , но изключително красиви и важни за нашата история места ,

В предаването  за туризъм „Виа Понтика“ си поставихме цел да популяризираме именно такива места, защото семейната разходка – освен с туристическа цел – може да бъде и с възпитателна – за повече любов, уважение  и преклонение към родината и героите отдали своя живот за нея и нас.

За това в нашата рубрика „Дестинации“ ви представихме до сега:

Златоград , Провадия и крепостта ‚Овеч“, тази събота сме в Силистра и нейната крепост „Меджит табия“ , а следващата събота ще бъдем в Тутракан и Калофер. А връх Шипка – е в центъра на маршрутите и събитията.

Но, преди новите предложения в предаването ще направим и една среща с представителя на фирмата организатор на  „Изложението -договаряне за професионалистите за туризма – от А до Я“ –Радмила Александрова , която ще ни представи  второто издание на форума, който се открива след две седмица във „Флора“-Бургас.

И отново ще приканим всички вас – нашите слушатели – на националния празник да изберем историческите и природни места у нас!

Както всяка събота – започваме след новините в 08:00ч. с Валентин Атанасов , на честотите на радио Бургас.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе