Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Зукърбърг и Чан празнуват в Барселона

Зукърбърг и Чан празнуват в Барселона

Създателят и собственик на "Фейсбук" Марк Зукърбърг отпразнува рождения ден на съпругата си Присила Чан в Барселона. Зукърбърг е там заедно със своя екип. Поводът за това е конференцията Mobile World Congress 2016. Събитието цели да допринесе за развитието на дигиталния свят чрез множество иновации. 

В последния ден на конференцията обаче, Зукърбърг има прекрасен повод за празнуване. Заедно с екипа си, собственикът на "Фуйсбук" отпразнува рождения ден на съпругата си. За любовта към семейството му говори и постът, който самият той сподели в профила си в социалната мрежа.

Поствайки красива снимка, Марк Зукърбърг написа: "Празнуваме рождения ден на Присила с нашите приятели в последната ни вечер в Барселона". На кадъра съпругата на собственика на "Фейсбук" се смее в компанията на развеселени приятели, а пред нея има поставена огромна торта.

Припомняме, че в края на миналата година Марк Зукърбърг и Присила Чан съобщиха за раждането на първото им дете - дъщеричка, на име Макс."Присила и аз сме много щастливи от появата на дъщеря ни Макс на този свят", обяви тогава Зукърбърг във "Фейсбук".

Двамата родители съобщиха също, че даряват 99 процента от акциите си в течение на живота си на новата им фондация "Чан Зукърбърг инишиътив".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе