Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

МВР показа заподозрян за убийство в Горна Оряховица и го издирва

МВР показа заподозрян за убийство в Горна Оряховица и го издирва

Полицията има заподозрян за жестокото убийство на млада жена в Горна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Мъжът е обявен за общодържавно издирване.

"Във връзка с извършено тежко криминално престъпление, извършено на територията на Горна Оряховица, полицията издирва 36-годишен, от града", се казва в съобщение на ОДМВР – Велико Търново за съдействие. "Полицията се обръща към хората, които имат информация къде може да бъде открит, да сигнализират на тел. 062/620 437, 0618/ 60040, 60041, 60042, на тел.112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им е гарантирана."

Жертвата бе намерена мъртва в събота следобед в апартамент на третия етаж в блок в кв. "Славянка". Сигналът е подаден вчера в 17.28 ч. от 36-годишния собственик на жилището. Той съобщил, че е намерил млада жена в безпомощно състояние. На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили множество наранявания по тялото и констатирали смъртта на жената. На мястото е извършен оглед. Собственикът на апартамента е бил отведен за разпит.

"Проверява се съпричастността му към извършеното тежко криминално престъпление", каза шефът на Областната полицейска дирекция комисар Димитър Машов.

Според съседите собственикът на апартамента, в който цяла нощ срещу събота имало тракане и силен шум от разправия, е наркозависим. От същото обкръжение е и издирваният за убийството.

Предстои установяването на самоличността на убитата по категоричен начин, допълниха от великотърновската полиция. По неофициална информация тя е на 40 години.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе