Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Задържаха афганистанец за изнасилване в Кьолн

Задържаха афганистанец за изнасилване в Кьолн

Млада жена е била изнасилена в първата вечер на карнавала в германския град Кьолн. Във връзка с престъплението е задържан 17-годишен афганистанец, който живеел в център за прием на бежанци, пишат италианските издания "Република" и "Стампа".

Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък на 2 километра западно от централната гара на Кьолн, където в мовогодишната нощ имаше стотици случаи на посегателства над жени. Към три часа след полунощ жената се прибирала, когато била пресрещната от младежа. Той я заговорил и започнал да й показва порнографски материали на мобилния си телефон. Жената се опитала да се отскубне от него, на той започнал да я удря, докато тя изгубила съзнание. Когато се свестила, тя установила, че е била изнасилена и веднага подала сигнал в полицията.

Двете издания се позовават на информация в германски медии. Карнавалът в Кьолн продължава няколко дни и тази година протича при засилени мерки за сигурност. 2500 полицаи охраняват улиците на града по време на празненството.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе