Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Забрани и ограничения по пътищата в региона

Забрани и ограничения по пътищата в региона

Забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона има по всички третокласни пътища на територията на Търговищка област, съобщиха от Областното пътно управление. Котленският проход е отворен за превозни средства до 10 тона. Остава затворена отсечката между селата Буховци и Острец, където има големи преспи. Очакванията са утре участъкът вече да бъде проходим.

Пътят Шумен - Русе е затворен за движение на камиони над 12 тона, съобщиха от Областните пътни управления в Шумен и Разград. Ограничение за тежки автомобили е въведено и по пътя Русе - Кубрат. Останалите пътни участъци в двете области са проходими при зимни условия, няма данни за бедстващи по пътищата. В община Шумен непроходим е пътят между Велино и Живково. От администрацията препоръчват на гражданите да ограничат пътуванията.

Затворени за всички превозни средства в Силистренска област са пътищата от Грънчарово за Секулово и Нови пазар, и отсечките Поляна - Попина, Ситово - Добротица - Дулово и Окорш - Паисиево - Главиница - Зафирово. По пътя Силистра - Русе е ограничено движението на камиони над 12 тона.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе