Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 9 юли

Без ток на 9 юли

Шумен
В Шумен от 8:00 до 17:00 часа ток няма да има в района на селата Войвода, Църквица, Крива река, Лиси връх и Долина. За същият часови интервал са възможни временни смущения в електрозахранването в районите на селата Избул, Правенци, Върбяне и Златна нива.

От 8:30 до 16:00 часа пък без ток ще бъдат и жителите на шуменския кв. Дивдядово. По същото време са възможни смущения в електрозахранването в района на селата Браничево и Загориче. От 8:30 до 16:30 часа са възможни смущения в електрозахранването в различни части на Шумен, а от 9:00 до 17:00 часа ток няма да има в района на село Станянци.

Русе
За периода от 9:00 до 16:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Сандрово и град Мартен. За времето от 8:30 до 16:30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности са възможни смущения на електрозахранването в Русе и областта.

Силистра
В часовете от 8:30 до 16:30 часа заради профиктикаще бъде прекъснато електрозахранването в района на  промишлена зона Север - Дулово. За същият часови период са възможни смущения на електрозахранването в района на Силистра - ул. "Ангел Кънчев" с номера от  №41 до №57, ул. "Добрич" №128А и Б, както и в селата Белица, Брадвари и Алеково.

В областите Разград и Търговище няма планирани прекъсвания!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе