Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Втори заместник областен управител

Втори заместник областен управител

Втори заместник областен управител е назначен от днес в Силистра. Това е 52-годишният Илиян Великов. Той е семеен с едно дете. До момента е работил в системата на МВР и е бил началник на сектор "Борба с организираната престъпност" към Областната дирекция на МВР в Силистра.

Областният управител Ивелин Статев представи новия си заместник и обяви ресорите, за които ще отговаря той. "Координация,  административен контрол, икономика и държавна собственост. Ще имаме ангажимент от това, което е свършено до момента по тези ресори, да видим резултатите и какво е необходимо още да се планира, защото тук нещата се свеждат до координация с общините по места, с органите на изпълнителната власт, с регионалните структури на централните ведомства на територията на област Силистра. Предстои заседание, което е свързано с това, че навлизаме в зимен период, и много от нещата ще бъдат канализирани на него", посочи Статев.

В първото си изявление като заместник областен управител на Силистра Илиян Великов каза, че основното по заповедта на областния управител е координацията с кметовете в областта. "Планираме срещи с кметовете, запознаване с конкретните проблеми и определяне на насоки за реването им", каза той.

Радио Шумен припомня, че през 2016 година Илиян Великов, като началник на БОП към Областната дирекция на МВР в Силистра, бе нападнат с нож. По-късно стана ясно, че нападателят е зависим от наркотици.




Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе