Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Всички пътища в Добричко и Силистренско са затворени - 9.51 ч.

Всички пътища в Добричко  и Силистренско са затворени - 9.51 ч.Леден дъжд и сняг на парцали вали в Добричка и Варненска област. Всички пътища в Добричко са затворени. Затворен за леки автомобили е и пътя Варна - Добрич

Временно е ограничено движението на всички автомобили поради леден дъжд и заледена пътна настилка по: път II-71 Силистра - Добрич, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Временно е ограничено движението на всички автомобили по републиканските пътища в област Силистра, както и по път I-7 Шумен - до границата с област Силистра и по път II-21 Русе - Силистра в област Силистра поради леден дъжд и обледяване. Временно е ограничено движението на всички автомобили по път III-2075 Орляк – Зърнево в област Добрич поради леден дъжд и заледена пътна настилка.


Между 100 и 150 метра е видимостта по пътищата в районите на областите Силистра, Шумен и Търговище. В прохода "Боаза" по главния път София - Варна край Търговище има опасност от падащи камъни.

Всички пътища в област Добрич са затворени и не се знае докога, няма информация за бедстващи автомобили, съобщи за Радио Варна дежурният в Областно пътно управление- Добрич:


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе