Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Танцов фестивал в Бяла

Танцов фестивал в Бяла

За втора година Община Бяла организира танцов фестивал за деца „Танци край морето“. Събитието ще се проведе от 5 до 7 юли 2018 година на откритата сцена на централния площад в града. През 2017 година на първото издание на фестивала участваха над 20 танцови състава от Варна, Велики Преслав, Опака, Троица, Силистра и други градове в страната.

Целта на фестивала е да даде възможност за изява на детски танцови колективи от всички жанрове на танцовото изкуство (народни танци, състезателни танци, хип-хоп, балет и други). Могат да участват формации от читалища, общински детски комплекси и школи, частни клубове, професионални училища по фолклор, общообразователни училища. Участниците трябва да бъдат  до 19 години.Фестивалът няма конкурсен характер и не се заплаща такса за участие.

Колективите получават плакет и грамота. Ще има специални награди за най-млад участник, за най-атрактивно изпълнение във всяка от трите концертни вечери и специална награда на Кмета.

Желаещите да участват във фестивала трябва да попълнят  Заявка за участие най късно до 10.06.2018 година на e-mail адрес: festivals@byala.org. Регламентът и Заявката за участие в събитието са публикувани на сайта на Община Бяла – www.byala.org.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе