Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Стрелба в столичния квартал "Младост"

Стрелба в столичния квартал

София. Стрелба в столичния квартал "Младост". Неизвестно лице е стреляло с огнестрелно оръжие срещу криминално проявен мъж. Инцидентът е станал близо до магазин "Фантастико" в квартала.

Мъжът с първо име Димитър е бил ранен в ръката, съобщават източници на "Стандарт". След което стрелецът избягал.

Известен на МВР с кражби на автомобили мъж е прострелян в столичния квартал "Младост" 1, съобщи по-късно БНР. Стрелбата е станала малко след 19:30 часа близо до 124-ти блок. Мъжът е минавал в пространството пред него, когато бил пресрещнат от неизвестен мъж, който извадил пистолет и го прострелял в лявата ръка.

Нападателят е успял да избяга по една от уличките в посока квартал "Младост" 1. Полиция сваля запис от камерите на една от заложните къщи, която се намира в близост до мястото на стрелбата, за да събере повече информация за инцидента, пише "Фокус".

До момента няма информация дали между двамата мъже е имало спречкване. Има и версия за предварително планирано покушение.

По информация на "Хоризонт", простреляният е регистриран в полицията за домови кражби, кражби на автомобили и други видове престъпления.

Пострадалият е бил откаран в Окръжна болница, където му е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота му.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе