Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Среща на структурите на ПП "ГЕРБ" в Разградско

Среща на структурите на ПП


  Закрита за медиите работна среща са провели снощи  над 100 представители от структурите на ПП ГЕРБ от 4 смесени района: Разград, Търговище, Силистра и Шумен. Това съобщиха днес от пресцентъра на ГЕРБ в Разград.
  Срещата е била под надслов „Предизвикателства в смесените райони”. На нея са присъствали заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, народният представител в 42-то Народно събрание Цецка Цачева, Румяна Бъчварова член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, както и народните представители от четирите области: Валентин Василев, Дарин Димитров, Стефан Господинов и Любомир Христов.
  По мнение на Цветанов единствено високата избирателна активност може да отстрани ДПС от управлението на страната. Той е заявил, че ГЕРБ е партия, която многократно е показвала своята толерантност към различните етноси, като е отделяла средства за реставриране и ремонт, както на църкви, така и на джамии. Според него никога до сега не е имало такъв реваншизъм, какъвто се наблюдава в момента.
Цецка Цачева е заявила, че Изборният кодекс не съдържа съществени различия от досегашния, затова управляващите се опитват да си гарантират успех на предстоящите избори, чрез назначенията в ЦИК. Според Бъчварова, за напред БСП едва ли ще постигнат електоралната си подкрепа от последните парламентарни избори.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе