Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Слънце край морето на 6 май

Слънце край морето на 6 майСлънчево ще е времето поне до обяд. По крайбрежието и в Югоизточна България ще има ниска слоеста облачност, на места и намалена видимост. По-късно видимостта ще се подобри и по тези места ще има слънце. В късния следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, главно във вътрешността на района са възможни краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще е слаб от север-североизток, следобед временно ще се усили.

Максималните температури ще се понижат с 2-3 градуса, но все още ще е топло с максимални температури 26-29 градуса, по крайбрежието 18-23, за Варна около 22 градуса.

Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 16-19 градуса.

Във Варна най-високата температура на днешния ден досега/27.6°/ е измерена през 1932 година, а най-ниската /2.7°/ през1935 година.

Изгрев на Слънцето за Варна в 5 часа и 57 минути, залез в 20 часа и14 минути. Продължителност на деня – 14 часа и 17 минути.

15 градуса е температурата във Варна тази сутрин. Атмосферното налягане е 1010  хПа и е под средното за месец май, но слабо ще се понижи през деня. Относителната влажност на въздуха е 91%. 15 градуса показват термометрите и в Шумен и Ахтопол. С градус по-висока е температурата в Разград и на нос Калиакра. В Силистра, Бургас и на нос Емине бяха измерени 17 градуса. В Добрич и Карнобат температурата е 12 градуса.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе