Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Дъщеряла на Скрипал: Всичко е разрешимо, всички са живи

Дъщеряла на Скрипал: Всичко е разрешимо, всички са живи

Програмата "60 минути" на тв канала "Россия 1" публикува запис на телефонен разговор на Юлия Скрипал с братовчедката ѝ Виктория, съобщава РИА Новости. По време на разговора дъщерята на отровения Сергей Скрипал казва: "Всичко е добре, всичко е разрешимо, всички се оправят, всички са живи".

Отговаряйки на въпрос за състоянието на баща си, Юлия разказва, че при него всичко е нормално и той в момента спи. Девойката също така отбелязва, че "всички са в нормално здраве, на никого не се е случило нищо непоправимо" и добавя, че скоро ще бъде изписана от болницата.

Водещите на програмата обясняват, че Виктория Скрипал лично е предала записа на телефонния разговор, който се е провел снощи. При това те предупредиха, че не могат да потвърдят неговата автентичност.

Миналата седмица от болницата в Солсбъри съобщиха, че състоянието на Юлия Скрипал се подобрява, тя може вече да говори, да се храни и да приема течности. Според официалните съобщения бащата Сергей Скрипал все още е в реанимация в "критично, но стабилно състояние".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе