Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

БСП-Силистра представи листата си за предстоящите избори

БСП-Силистра представи листата си за предстоящите избори

БСП в Силистра представи листата си за предстоящите избори. В нея влизат 8 избраници на социалистите от Силистра и района. Водач отново е Антон Кутев, който и досега представляваше силистренските избиратели в парламента. Втора е Вяра Емилова, а трети е Данаил Николов от Тутракан. Петко Петков от село Зафирово е четвърти.
„БСП участва в изборите за победа“, коментира за Радио Шумен Антон Кутев.
„Нямаме никакво намерение, особено в Силистра, да се съгласяваме с нищо по-малко от победа на тези избори. Искам да ви напомня, че на изборите през 2013 г. около 3000-4000 гласа ни деляха от ДПС. Не знам кога друг път е имало толкова малка разлика с ДПС. Тук в региона традиционно ДПС са силни. Ние ще се борим резултатите ни да бъдат по-добри не просто от ГЕРБ, а и от ДПС. Тръгваме с твърдото намерение да се борим за двама депутати“, категоричен бе Кутев.
Според него политиците трябва да смекчат тона, защото хората се пренаситиха от агресивни схватки. „Трябва да спрем да се надвикваме в студиата, защото омразата, която излъчваме, е станала проблем на ежедневието и живота ни”, каза още Антон Кутев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе