Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

БСП в Силистра гневни на ДПС

БСП в Силистра гневни на ДПС

Силистра. Разривът в управляващата коалиция нагнети отношенията между БСП и ДПС и в Силистра. В нарочна декларация на областния съвет на социалистите, разпратена до медиите, се казва, че по време на управлението на кабинета Орешарски ДПС е кадрувало безцеремонно в крайдунавска Добруджа.

Гневът на червените е пророкиран от последното назначение в системата на «Български пощи», където на пръви юли за шеф на местния клон е назначен Ахмед Байрам от Дулово. Според столетницата кадърът на ДПС няма професионална квалификация за тази работа, предвид досегашните му занимания в областта на търговията с ядки.

Липсата на управленски опит и административен капацитет пречи на работата на много назначени от ДПС активисти на държавни постове. Заради претенциите на движението да назначи свой човек начело на фонд «Земеделие» бил провален и конкурсът за тази длъжност, пишат червените.

Този маниер на кадруване е опасен защото прави държавата и обеществото заложници на ограничени партийни интереси. Плаши и отвращава безцеремонността, с която се разпределят порции, и се раздават постове, заключават социалистите от Силистра.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе