Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Мъж преби свой съселянин

Мъж преби свой съселянин

Служители на Участък – Айдемир и на сектор „Криминална полиция“ при Районното управление – Силистра задържаха 27-годишен мъж, причинил смъртта на свой съселянин. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 13 април криминалистите получили оперативна информация, че 42-годишен мъж, намерен ден по-рано починал в дома си в квартал "Татарица" на село Айдемир, е станал жертва на престъпление. При извършената аутопсия зад ухото на починалия е установена закрита черепно-мозъчна травма.

В последвалите часове криминалистите разговаряли с преки и косвени свидетели на престъплението, извършили огледи и иззели веществени доказателства.

За по-малко от едно денонощие полицейските служители достигнали до извършителя на тежкото престъпление, който е от същото село. На 14 април следобед той и 26-годишна жена, с която съжителствал на семейни начала, били задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. С определение на Окръжния съд – Силистра от 17 април обвиняемият е оставен за постоянно в ареста.

Според информацията към момента на 3 април 27-годишният нанесъл побой на по-възрастния мъж, който преди това бил съборен от велосипеда му от жената, с която извършителят съжителствал. Въпреки че успял да стигне до дома си, по-късно 42-годишният мъж починал.

По публикацията работи: Десислава Спирдонова

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе