Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Ревнивецът застрелял дъщеричката в съня й

Ревнивецът застрелял дъщеричката в съня й

Чудовището от Кючук Париж Благой Сапунджиев е гръмнал в главата най-напред жена си Йорданка, после разстрелял дъщеричката си Петя и накрая си е теглил куршума. Новината е на вестник "Марица". Има вероятност да е прострелял детето в съня му, но това никой не може да каже със сигурност. Това сочат данните от аутопсията, направена днес съдебна медицина.

Според съдържимото на стомасите им, тримата не са се хранили преди екзекуцията. Взети са проби за алкохол и наркотици. Те ще излязат утре. Вероятността да са положителни е минимална, коментират лекарите.

Според съдебните медици няма мирис на алкохол. Вероятно ще се потвърди основната версия, по която полицията работи - патологична ревност от страна на тираджията Благой към красивата му жена. 

Погребението на жертвите от тройната трагедия от вчера в "Кючук Париж" ще бъдат погребани утре в различни гробища на Пловдив. Убиецът Благой Сапунджиев ще бъде положен в 12 часа в Драгановите гробища в "Южен".

Майката Йорданка Сапунджиева и малката Петя ще бъдат погребани в отделно място в гробищния парк на квартал "Коматево". Тяхното погребение ще е 2 часа по-късно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе