Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Полезна сервизна информация

Полезна сервизна информация

Пътят към бул.”Княз Борис I”от ул.”Найден Геров” в района на Спортна зала е затворен от ВиК –Варна заради ремонтни дейности. Като алтернативен път може да се използва този през подлеза на ДКС или покрай Военноморското училище.

През изминалото денонощие са станали 33 ПТП с трима пострадали, без опасност за живота , информират от КАТ –Варна. Оттам добавят, че няма промяна в организацията на движение в града, всички светофарни уредби работят нормално и към 06.00ч. движението в града е спокойно. Пътните настилки в цялата страна са предимно сухи, на места влажни, по усойните места заледени, почистени и обработени, съобщават от Агенция пътна инфраструктура. Ограничена видимост поради мъгла няма, допълват от Агенцията. От Пристанищна инфраструктура ни информират, че поради силния вятър във Варна затворен за маневриране на кораби е Канал 1 / Варна-Изток. В Бургас няма затваряне на пристанището, ни информира още сайтът на Пристанищна инфраструктура.

Температурите на въздуха са са в интервала от -3 до +10 С°. Времето над страната е предимно ясно. Слаб до умерен вятър духа в областите Бургас, Варна, Добрич, Кърджали, Пазарджик, Разград, Силистра, Смолян, София, Търговище и Шумен.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе