Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Пътищата в Североизтока са проходими

Пътищата в Североизтока са проходимиВсе още е ограничено движението за МПС над 12 тона по пътищата Русе – Шумен и Шумен - Силистра. По информация на „Енерго  Про“, без ток са отделни абонати в Каолиново, Браничево и Пристое. Три екипа на дружеството работят по отстраняване на авариите. Пътищата в община Шумен са проходими при зимни условия. Затворен за движение е само панорамният път от пивоварния завод към комплекс „Създатели на българската държава“ поради опасно надвиснали клони на дърветата. Улиците в града се почистват и лугират.
Възстановено е движението по пътя Шумен – Силистра в района на Венец, където по-рано днес имаше закъсали тирове. Тежкотоварните автомобили са изтеглени в страни от пътя и ще останат там до спиране на снеговалежа. Това съобщи за Радио Шумен заместник областният управител на Шумен Петко Шаренков. По думите му, тировете са били с летни гуми. 4 машини обработват участъка от главния път за Силистра.

Отменя се ограничението за движение на коли над 12 тона по пътищата от Силистра за Русе и Добрич, съобщиха от Областното пътно управление. Остава забраната за пътя Силистра - Шумен.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе