Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Сегашният лидер на БСП Михаил Миков е сред предложените от силистренските социалисти кандидати за поста на председателя на партията

Сегашният лидер на БСП Михаил Миков е сред предложените от силистренските социалисти кандидати за поста на председателя на партията

   Сегашният лидер на БСП Михаил Миков, Корнелия Нинова и Красимир Янков са предложени от силистренските социалисти да се кандидатират за поста на председателя на БСП на предстоящия конгрес на партията.

   Предложенията са приети на състоялата се конференция на общинската организация на БСП в  Силистра, съобщиха от местната партийна централа. 

   За председател на общинската партийна организация е преизбран Георги Кирилов.  Избрани са и четирима делегати за предстоящия конгрес на БСП. 

   В политическия доклад на конференцията се отчита, че макар и да е трета политическа сила в Силистренската община, на местните избори БСП е регистрирала най-ниския си досега изборен резултат – 13.38 на сто. Търсят се възможности за подобряване на организационното състояние на партията и вече са възстановени няколко основни партийни организации. 

   Силистренските социалисти смятат, че трябва да има „сериозна и отговорна партийна дискусия за бъдещия президент на България” във връзка с предстоящите президентски избори.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе