Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел

Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел

Мистериозно починалият в Брюксел българин се е оплакал от „страхотен проблем с някакви пакистанци”, разказаха близките му в Русе пред Нова телевизия. 

„Последното което каза е, че има страхотен проблем и не знае дали ще се оправи, дали ще може да се прибере”, разказа майката Елка Йорданова.

Семейството му не вярва на официалната версия, че Искрен се е самоубил. 36-годишният мъж живеел в Германия, но отишъл на гости на негова позната в Брюксел.

„Приятелка го е извикала в Брюксел. Успяхме да влезем в профила му в месинджър, откъдето знаем, че тя го е извикала. Казала му е, че е без пари, че е на улицата, че временно е при братовчедка, но трябва да се махне. Той и предлага тя да отиде в Германия, но тя му казва, че няма пари за билет и той трябва да я вземе”, разказва майката.

В последния разговор с майка си той казал само, че има проблеми с някакви пакистанци.

„Беше много притеснен”, разказва Елка Йорданова. Оттогава семейството губи връзка с него. След няколко дни научават трагичната вест, че Искрен е мъртъв.

„Първо каза, че не го е викала. След това каза, че са се скарали и са се разделили. След това каза, че не са се карали. Каза, че го е оставила на гарата, за да си чака автобуса. Не дава никаква информация, само повтаря, че не знае”, разказва Елка Йорданова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе