Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

ЦИК определи състава на още 6 избирателни комисии в региона

ЦИК определи състава на още 6 избирателни комисии в региона

Теодора Тодорова ще е председател на Общинската избирателна комисия в Силистра. Това реши Централната избирателна комисия. За заместник-председател е определена Елка Петрова, а секретар ще бъде Нювит Хасанова. Определен е съставът и на Общинската избирателна комисия в Ситово. Председател ще е Албена Герасимова, заместник-председател - Мехмед Мухарем, а секретар - Димитър Христов.
Общинската избирателна комисия в Каспичан ще бъде ръководена от Дияна Илиева, заместник-председател ще е Николай Николов, а Борко Иванов получава поста секретар.
Според постигнатото съгласие между политическите сили във Венец, председател на Общинската избирателна комисия ще е Гюрсел Халил, Евгений Миланов ще е заместник-председател, а секретар - Левент Ахмедов, реши още ЦИК.
В Никола Козлево председател на Общинската избирателна комисия ще бъде Иван Иванов, заместник ще е Татяна Николова, а Пенка Тончева заема секретарското място.
Утвърден е съставът и на Общинската избирателна комисия в Попово. Данчо Николаев ще е председател, Антония Георгиева - заместник-председател, а секретар ще бъде Дамян Дамянов.
Всички Общински избирателни комисии встъпват в правомощията си от 5 септември.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе