Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Обвиниха майката за особено жестоко убийство

Обвиниха майката за особено жестоко убийство

Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на двете й деца.  Майката е направила самопризнания, съобщи NOVA, позовавайки се на свои източници. Тя е била привлечена като обвиняем за тежкото престъпление, извършено от нея по особено мъчителен начин и жестокост спрямо жертвите, които са нейните малолетни деца.

Според една от версиите, до трагедията се стигнало заради семейни проблеми. Говори се и за домашно насилие

Двойното убийство 32-годишната Кристина извършила малко след 17:00 часа вчера, сочат данни от разследването.

Версията е, че останала с децата си сама вкъщи, в пристъп на ярост жената по брутален начин отнела живота на невръстните си син и дъщеря - момче на 5 години и момиче на 3 години.

От дома на обвиняемата са иззети множество веществени доказателства, сред които два ножа и сатър.

Двамата родители са били в процес на развод. В Сандански се знае, че няколко пъти досега те са се разделяли, но винаги след това са се събирали. Вчера обаче отново се скарали жестоко и бащата излязъл. После заварил ужасяващата гледка.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е убила с цел да отмъсти на своя съпруг. В Сандански се говори, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие.

В града редовно е забелязвана със следи от тежък побой, разследващите органи обаче на този етап не съобщават дали са получавали жалби от Кристина за тормоз.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе