Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Михаил Копанов поведе в регата "Трети март"

Михаил Копанов поведе в регата

Михаил Копанов поведе в класирането след общо 6 гонки в 61-о издание на регата Трети март. Надпреварата за лодки Ял-6 е първа за сезона от календара на федерацията и се провежда във водите на Варненското езеро. Три победи в днешните три старта изведоха на първото място във временното класиране екипажът на ЯК „Порт Бургас“ с шкипер Михаил Копанов. Рекордьорът по победи в най-старото ветроходно състезание у нас, дръпна с три точки пред екипажа на СК „Вятър и вода” София с шкипер Иван Георгиев. Трети след шестте гонки е Васил Беязов, също от  СК „Вятър и вода” София. Копанов и неговият екипаж поведоха и в класирането за Държавно първенство на клас „ЯЛ 6“.
В регатата, организирана от Община Варна,  СК „Черно море-Бриз“,  МК „Приятели на морето“ и Българска федерация по ветроходство участват 25 екипажа от Балчик, Бургас, Варна, Видин, Поморие, Силистра, София и Търговище.
Утре регата Трети март завършва с 1 гонка, която започва в 10 часа. Награждаването и закриването е в 15 часа на базата на Черно море Бриз.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе