Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Кандидатът на ГЕРБ в Разград: „Още от същото!”

Кандидатът на ГЕРБ в Разград: „Още от същото!”

Кметът на Разград доктор Валентин Василев ще се бори за втори мандат като кандидат на управляващата партия ГЕРБ. На събрание на  общинската структура в града бе обявено, че той е бил единствената номинация за поста и  Изпълнителната комисия на пратията и премиерът Борисов са утвърдили кандидатурата му. Новината съобщи членът на Изпълнителната комисия Тодор  Тодоров, който е кординатор на ГЕРБ в Силистра.

Валентин Василев е 49-годишен, доктор по ветиринарна медицина. Той управлява Разград в последните 4 години, след като през 2015 година спечели балотажа срещу кандидатът на БСП Денчо Бояджиев, ръководил общината 11 години.
Мандатът на Валентин Василев не мина гладко. Веднага след встъпването му в длъжност срещу него скочиха многобройните фенове на „Лудогорец”, разгневени от отказа на кмета да сключи с футболния клуб концесионен договор за градския стадион. Напрежение, прераснало в граждански демонстрации, имаше и по повод обгазяването на въздуха в града с неприятни миризми през лятото, причината за което още не е обявена.

На критики бе подложен и най-големият инфрастуктурен обект, реализиран от екипа на доктор Василев. Общината бе глобена с над 500 хиляди лева заради грешки при  благоустрояването на ж.к. „Орел”, за което Брюксел даде 6,5 млн лева евросредства.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе