Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Инсталираха електрическа ограда в бар

Инсталираха електрическа ограда в бар

Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол инсталираха електрическа ограда пред бара, за да се осигури социална дистанция между посетителите, пише местният сайт Cornwall live.

Първо решили да поставят предупредителни табели в бара, но това не се е получило, затова решили да предприемат по-сериозни мерки. Собствениците смятат, че това е необходима мярка, защото са изморени да молят хора да спазват дистанция помежду си, както и да не се приближават много до барманите.

"Преди това хората не държаха на социална дистанция, те просто правеха каквото си искат - така че трябваше да бъдат насочени. Това е за обща безопасност", казва Джони Макфадън, един от мениджърите в The Star Inn Pub. Според него, по оградата не преминава силен ток. Двама посетители обаче са се оплакали, че все пак са били ударени от ток.

Изданието отбелязва, че публикация със снимката на оградата във Facebook вече има няколкостотин харесвания, тя е споделена над 500 пъти. Потребителите на социалните мрежи пишат, че това е "най-доброто, което са виждали напоследък".
 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе