Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Спряха движението по АМ "Тракия" в участъка Ямбол-Бургас

Спряха движението по АМ

Заради силен снеговалеж, бурен вятър и снегонавявания временно е спряно движението по АМ "Тракия" в участъка Ямбол-Бургас, съобщиха от пресцентъра на агенция "Пътна инфраструктура". Обходният маршрут за моторни превозни средства до 12 т по направлението Ямбол-Бургас е път I-6 "Петолъчката"-Карнобат-Айтос-Бургас, и обратно. Обходният маршрут за тежкотоварни автомобили над 12 т по направлението Ямбол-Бургас е по път I-7 Ямбол-Елхово и по път II-79 Елхово-Болярово-Средец-Бургас.

Затворен за всички моторни превозни средства е подбалканският път I-6  на територията на област Стара Загора - в отсечката от Мъглиж до Гурково. Обходният маршрут е през Стара Загора-Нова Загора-Гурково, съобщават още от АПИ.

Близо 1500 машини почистват републиканските пътища. Обработката на настилките продължава, за да се осигури безопасността на пътуването при зимни условия. Най-усложнена е обстановката в Североизточна България - в областите Добрич, Русе, Разград и Силистра, и в област Бургас. От агенция "Пътна инфраструктура" апелират към шофьорите, ако не е спешно пътуването им, да отложат тръгването до подобряване на метеорологичните условия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе