Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Есенно-зимна разпродажба на детски дрехи и стоки ще се проведе във Варна

Есенно-зимна разпродажба на детски дрехи и стоки ще се проведе във Варна

Есенно-зимна разпродажба на детски дрехи ще се проведе от 7 до 9 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. Инициативата се организира за 8-а поредна година и в това издание за идващия зимен сезон ще бъдат разпродавани употребявани дрехи и стоки за деца от 0 до 12 години.

Разпродажбата е вече познато и традиционно събитие -  едни разчитат, че могат да закупят всичко необходимо за децата си за предстоящия есенно-зимен сезон, на много по-добри цени. Други - да продадат вече неизползваните вещи от техните деца.

Организатори на разпродажбата са Деница Костова и Петя Петрова, които споделят, че мисията им е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекалената производителност и според тях с помощта на разпродажбата можем да удължим живота на вещите, които всички използваме за децата си - от дрехи, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и много други.



Разпродажбата започва в 9.30 до 19.00 часа и през трите дни.

С приключване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни сред нуждаещи се домове и семейства. Даренията от пролетната разпродажба на дрехи са доставени на нуждаещи се деца в Плевен, Провадия, Силистра и варненски неправителствени организации с грижа за децата.



БНР подкасти: Младите с име Чаят като идеология на младежката дейност

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе